Kenmerken van jobMATE

JobMATE richt zich in eerste instantie op de begeleiding van jongeren en jongvolwassenen die richting de scheepvaart willen (de Nautische bedrijfssector). Naast deze sector wordt er ook in andere sectoren begeleiding geboden. Een combinatie van sectoren is ook mogelijk, denk hierbij aan bijvoorbeeld de passagiersvaart waarin de horeca  een grote rol speelt.

De begeleiding zal beginnen met het onderzoeken en het in kaart brengen van wat de mogelijkheden  en onmogelijkheden zijn van de deelname. De wensen en behoeften van de deelnemer staan hierbij voorop. Iedere jongere heeft zijn eigen persoonlijke ontwikkelingsdoelen die centraal staan..
Vanuit deze situatie wordt een individudeel plan van aanpak opgesteld.  De behoeften in begeleiding van werk, scholing en de leefomgeving worden hierin mee genomen en worden gezien als één geheel.
De begeleiding zal uitgevoerd worden door een begeleider/coach. Deze treedt op als expert en is onafhankelijk. De begeleider/coach wordt als extern expert door de deelnemer, de ouders en/of een bedrijf ingeschakeld. Vanuit deze positie bewaart de begeleider/coach zijn onafhankelijkheid en behoudt hij de nodige afstand tegenover alle betrokkenen. 


Contactpersoon:
Peter Verheij

Telefoon:
+31 (0)78 631 30 18
+31 (0)6 471 85 346 

Adres:
Hoge Bakstraat 38
3311WJ
Dordrecht

E-mail:

Overige
Algemene Voorwaarden
Privacyreglement

Klachtenreglement

Links Contact Home
| 2007 | design by Vdesigning